Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 2561 keer gelezen

VLIST – Het was vroeg opstaan voor de familie Aantjes deze zaterdagmorgen. Er moesten zo’n 230 ontbijtjes klaargemaakt worden. Ilse Aantjes organiseerde een ontbijtactie voor de hulporganisatie Compassion. Een doorslaand succes. De actie heeft 1.800,- euro opgebracht.

“De wekker ging om vijf uur”, vertelt Ilse deze zaterdagmiddag in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. “We zijn direct hard aan de slag gegaan. Om acht uur zijn we vertrokken naar de adressen om de ontbijtjes af te geven.”De studente is heel tevreden over de actie. “Het kwam wat moeizaam op gang maar in de laatste week stroomden de aanvragen binnen.”

De ontbijtjes werden met alle zorg klaargemaakt en afgeleverd in verband met de corona maatregelen. “We hebben handschoenen gebruikt bij het klaarmaken van de pakketten. En tijdens het rondbrengen is er voldoende afstand gehouden.” Door alle drukte schoot een uitgebreid ontbijt voor de harde werkers erbij in. “Het was even snel een broodje naar binnen en hup weer door”, lacht de initiatiefneemster.

Begin juni gaat Ilse op reis naar Indonesië om projecten van Compassion en haar sponsorkind te bezoeken. Daarnaast gaat zij daar de marathon lopen. “Of mijn geplande reis doorgaat is nog even spannend. Binnenkort hoor ik het definitief wordt verzet. Het wordt in ieder geval niet afgeblazen.” Het geeft Aantjes dan wel meer tijd om te oefenen voor de marathon en het organiseren van acties. Het doel is een totaalbedrag van 10.000,- euro.

Dit bericht is 2561 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief