Archieven

Dit bericht is 898 keer gelezen

ehbo1STOLWIJK – EHBO Stolwijk kijkt terug op een geslaagd jaar.

De vereniging, die al 90 jaar bestaat (sinds 1928), groeit hard. Zo zijn er in het kader van de campagne HartVeilligWonen door de vereniging 128 inwoners van de gemeente Krimpenerwaard opgeleid in het reanimeren met AED-gebruik en zijn acht inwoners opgeleid als volwaardig EHBO’er.

“We hopen dat 2019 net zo succesvol zal verlopen als 2018, zo hebben we zaterdag 12 januari een beginnerscursus reanimatie”, geeft bestuurslid Marjolein Kamer aan. “Ook zullen in 2019 herhalingslessen reanimatie worden gegeven zodat alle opgeleide inwoners hun vaardigheid kunnen behouden. De herhalingslessen staan open voor iedereen met een geldig reanimatiediploma. Opgeven kan via de site van de Hartstichting.”

Ook start zaterdag 9 februari voor het derde achtereenvolgende jaar met een nieuwe EHBO cursus. “Zo zorgen we met elkaar dat steeds meer inwoners in staat zijn om eerste hulp te verlenen. Want juist in de eerste minuten waar de hulpdiensten nog niet aanwezig zijn is hulpverlening door EHBO/reanimatieleden van levensbelang.”

Dit bericht is 898 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief