Archieven

Dit bericht is 1286 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Opnieuw heeft de Stichting Schoonhoven Klassiek alles rond voor het komende Oude Haven Concert. De 22e editie op zaterdagavond 7 september brengt een mooi, gevarieerd programma. Helaas is er dit jaar geen middagprogramma voor de kinderen.

“Het middagprogramma gaat inderdaad niet door, we vinden dat heel erg spijtig”, vertelde Loek van der Kolk deze zaterdagmiddag in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. “Wij zijn wel bezig met een nieuw concept wat gericht is op educatie, amusement en interactie met jongeren. Daar hebben we mensen voor gevonden die dat willen invullen. Echter hebben zij meer tijd nodig om dit voor te bereiden. Voor 7 september gaat dit helaas niet lukken.”

Er is wel een alternatief voor de kinderen. Dat is City Beats die een programma biedt voor de jeugd. “Er rijdt ‘s middags continue een treintje vanuit de binnenstad naar het terrein Buiten de Veerpoort. Het heeft ons als organisatie wel kopzorgen gegeven”, aldus een duidelijk teleurgestelde van der Kolk.

Het avondprogramma staat met optredens van BRISK, Rubens Consort en het Oude Haven Gitaarorkest. “Het wordt een fantastische avond, ik verheug me erop. De bewoners van de Oude Haven werken ook ditmaal weer enthousiast mee om er een feest van te maken.” Belangstellenden zijn van harte welkom. Aanvang 21.00 uur. Na afloop is de afterglow op het Kazerneplein.

Dit bericht is 1286 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief