Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 2215 keer gelezen

HAASTRECHT – Aan de Provincialeweg Oost 127 in Haastrecht is zaterdag camperplaats Aantjes-Blokhuis officieel geopend. Als openingshandeling reed een camper door een lint.

“Om ons bedrijf te verbreden en we vele campers langs onze deur zagen rijden, hebben we het initiatief genomen om de camperplaatsen te starten”, laat Wilma Aantjes weten. “Na een periode van werkzaamheden om het terrein geschikt te maken voor de campers is het dan zover. We zijn open!”

Op het terrein zijn 25 plekken gecreëerd plaats zijn 25 ruime plekken, waarvan zes verhard. Ze bieden een fraai uitzicht decor de polder.

De camperplaatsen zijn aangelegd bij het bedrijf met tweehonderd melkkoeien en kalveren. Aantjes: “We hebben een geautomatiseerd melkveebedrijf met eco-vloer, klimaatbeheersing, melkrobots, een mestschuif en een voerrobot. Ons bedrijf hecht waarde aan de natuur, daarom doen we aan weidevogelbescherming en slootkantbeheer om de insecten en vogels een goede leefomgeving te bieden. We hopen vele camperaars te kunnen ontvangen en hen deelgenoot te laten zijn van onze mooie locatie in de Krimpenerwaard.”

Dit bericht is 2215 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief