Archieven

Dit bericht is 721 keer gelezen

Krimpen aan den IJssel – De jaarlijkse Lions bingo in zaal de Tuyter was een groot succes. De zaal zat gezellig bomvol en er is 3.000 euro opgehaald voor de Belbus. “Er kan van een geslaagde avond gesproken worden.”

In totaal zaten er 127 bingo fanaten in een bomvolle Tuyter. Na bijna drie jaar afwezigheid door Corona  was aan het enthousiasme van de deelnemers en de organiserende Lions te merken dat we veel te lang hebben moeten wachten.

Dankzij de gulle Krimpense middenstand die als sponsor optrad, konden er diverse fraaie prijzen uitgedeeld worden zoals kaaspakketten, kaartjes voor pretparken, bonnen voor de plaatselijke restaurants.

Vrijwilligers gezocht
De hoofdprijs van de avond was een grote televisie.  Toen aan het einde van de avond de kas was opgemaakt kon na aftrek van alle kosten Lions lid en bingo commissie voorzitter Kees Burggraaf een cheque van 3.000 euro uitdelen aan Belbus voorzitter Paul in het Veld.

Belbus voorzitter Paul in het Veld nam gelijk de gelegenheid te baat bij het overhandigen van de cheque om een oproep te doen voor nieuwe chauffeurs. Wie een busje kan besturen is van harte welkom als vrijwilliger.

Volgend voorjaar weer
Gezien de overweldigende belangstelling, de gezellige avond en het mooie bedrag voor de Belbus zal er als het aan de Lions ligt volgend jaar wederom een voorjaarsbingo georganiseerd worden.

De trotse winnares van de televisie

Dit bericht is 721 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief