Archieven

Dit bericht is 527 keer gelezen

HAASTRECHT – Na twee jaar van coronastilte houdt toneelvereniging De Schijnwerper uit Haastrecht zaterdag 9 april voor de tiende keer het 4Eenakterfestival in Theater Concordia, waarbij vier toneelverenigingen uit de regio op de planken staan. De genodigde verenigingen zijn dit jaar: Maatje Meer, De Theaterbakkerheij en Artoha.

De Schijnwerper speelt onder regie van Egon van Enk de eenakter ‘Suite 719.’ Het stuk gaat over twee ouders en hun dochter, die op het punt staat om te gaan te trouwen. Ze heeft zich echter opgesloten in de badkamer. Dat levert hilarische én ontroerende momenten op. Het stuk wordt gespeeld door Cor van Dijk, Conny van Buren, Danilo Mak en Jantine van Dijk.

Maatje Meer is een theatercollectief bestaande uit vier dames, namelijk Truike Reichert, Eugenie van Vendeloo, Berradina Hek en Esther Casimir. Zij spelen de voorstelling ‘Hoe VET is dat!?’

De Theaterbakkerheij brengt dit jaar de monoloog ‘Annefleur’ van de jonge en veelbelovende speelster Sanne Maas, onder regie van John de Heij. Artoha verrast het publiek met hun voorstelling ‘Ik huil mijn vaders tranen’ met de speelsters Annelies Sibbes en Helma Dekker, geregisseerd door Randy van Vliet.

Tussen de eenakters door wordt het publiek muzikaal vermaakt door Maxim Bik (piano) en Sanne Maas (zang).

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten www.deschijnwerper.nl of telefonisch via (0182) 502652. De voorstelling begint om 20.15 uur. Entree is 12,50 euro per persoon.

Dit bericht is 527 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief