Archieven

Dit bericht is 508 keer gelezen

REGIO – Aanstaande vrijdag viert het radioprogramma Traxx van RTV Krimpenerwaard zijn 500e uitzending met een extra lange uitzending die al om 17:00 uur begint. 

“Van 17:00 – 20:00 uur hoor je een greep uit het beste van TRAXX uit de afgelopen 10 jaar en beleef je een feest voor de oortjes.” Aldus programmamaker Clemens Leunisse.

Traxx is een programma voor de liefhebber van rock in al zijn verschijningsvormen, die ook graag eens over de schutting kijkt. Rechtstreeks uit de Traxx-muziekdatabase, die het resultaat is van een zoektocht, die al meer dan vijftig jaar duurt en nog steeds maar doorgaat….

Clemens zijn favoriete bands zijn: Pink Floyd, Jimi Hendrix, Porcupine Tree, Cosmograf, Airbag, Camel, Enigma, Fleetwood Mac, Genesis, Joe Bonamassa, Mike Oldfield, Ray Wilson, Rick Miller, Schiller, Tangerine Dream en F.D. Project. Deze zullen aanstaande vrijdag dan ook zeker niet ontbreken in de uitzending.

Meeluisteren kan via onze website. Wilt u een uitzending van Traxx terugluisteren? Dit kan via de RTV Krimpenerwaard app of Uitzending gemist

Dit bericht is 508 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief