Archieven

Dit bericht is 975 keer gelezen

Opstellen aan de Opweg voor het defilé

Opstellen aan de Opweg voor het defilé

SCHOONHOVEN – Ieder jaar weer een beproefd concept: vier avonden een afstand lopen over 5, 10 of 15 km. Onderweg getrakteerd worden op een appel of een raket. Van 20 t/m 24 mei is de 73ste editie van de Schoonhovense  Avondvierdaagse. Dit jaar zelfs met lopers die voor de 60ste en 65ste maal meelopen.

“Alles is geregeld voor volgende week”, vertelde Joke Zwijnenburg vanmiddag in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. Zij is vanuit de Stichting Spomuza samen met tal van andere vrijwilligers actief om alles te regelen. “Wij kunnen nog wel extra mensen gebruiken. Wie wil kan zich als vrijwilliger aanmelden.” Iedere avond wordt gestart vanaf het parkeerterrein bij de voetbalvelden. Alle afstanden starten tegelijkertijd om 18.30 uur.

Op de laatste avond komen alle wandelaars samen aan de Opweg om zich op te stellen voor het defilé. Dit onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Tavenu. Voor twee wandelaars zal er vrijdagavond nog een heugelijk moment zijn vanwege de lange staat van deelname. Dit zijn Mia Noomen uit Bergambacht en Ben Gubbels uit Schoonhoven. Beide hebben respectievelijk dan 60 en 65 keer de avondvierdaagse gelopen.

De kosten voor deelname bedraagt 5,50 euro per persoon. Op de vrijdagavond is de mogelijkheid voor kinderen en rolstoelgebruikers om één avond deel te nemen.

IMG_0599

Dit bericht is 975 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief