Archieven

Dit bericht is 1967 keer gelezen

Foto: Google Streetview

SCHOONHOVEN – Tussen zondag 12 juni 20:00 uur en maandag 13 juni 16:30 uur is ingebroken in een woning in de Kamerlingh Onnesdreef ter hoogte van de huisnummers 29-39. Men is via een raam de woning binnengedrongen, hebben de woning doorzocht en overhoop gehaald. Er zijn diverse spullen weg, waaronder dure schoenen.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonenvindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

Dit bericht is 1967 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief