Archieven

Dit bericht is 2276 keer gelezen

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL – Van 16 tot en met 20 augustus is het terrein aan de Rozenlaan omgedoopt tot Speelweek terrein. Met onder andere muziek, spelletjes, rommelmarkt, waterspelen, tentenkamp en een kermisdag. 

Dinsdag 16 augustus begint de speelweek om 09:45 met een knallende start. Vanaf 10:15 uur kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar deelnemen aan muziekworkshops, knutselactiviteiten en verschillende spelletjes. Voor de jongere kinderen van 1 t/m 5 jaar is er een puzzeltocht uitgezet met het thema Efteling. Vanaf 19:00 uur is er een kinderrommelmarkt, als kinderen een tafel willen om hun spullen op te verkopen kunnen ze dit bij de leiding in het kantoor aangeven.

Op woensdag is er vanaf 10:00 uur een panna toernooi en kun je andere technieken oefenen op verschillende spellen. Vanaf 10:30 uur kunnen de kinderen van 0 t/m 6 jaar meedoen aan de Miss en Misster Ouderkerk verkiezing. De kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen vandaag weer knutselen vanaf 10:45 uur. Om 14:00 uur begint de voorstelling van de ballonnenman, tijdens de show leer je wat je allemaal kunt maken van en met ballonnen.

Donderdag is de dag van de waterspelen vanaf 10:00 uur.  Met waterspelen en ook een buikschuifbaan is plezier gegarandeerd. Vanaf 20:00 uur is iedereen van 8 tot 88 jaar welkom om zijn/haar kennis te testen over de speelweek tijdens de Pubquiz.

Vrijdag krijgen de kinderen een envelop met Speelweekgeld en kunnen ze uit hun dak gaan op de Speelweekkermis! Voor ieder spel moet je betalen met jouw Speelweekgeld, maar als je een spel goed volbrengt kun je er veel geld mee verdienen. Tel je geld aan het einde van de dag goed op en lever het in bij de organisatie, want op zaterdag kun je er toffe cadeaus van kopen!

Kom schieten, eendjes vangen, gooi alle blikken om of kom een Speelweeksouvenir maken. Trek een coole outfit aan, want je kunt vandaag ook kekke foto’s maken met je vrienden bij de fotozuil!

Vrijdagavond vanaf 19:00 uur is de Playbackshow voor iedereen tot 15 jaar, wie wint dit jaar de wisselbeker?

Zaterdag, de laatste dag van de speelweek is de alles mag, niets moet dag. Je kunt in verschillende attracties waaronder de trein, de zweefmolen, racen in karts of springen op springkussens. Vanaf 10:30 uur is iedereen welkom. Om 11:00 uur opent de speelweekwinkel waar je iets moois kunt kopen van je verdiende geld van de kermisdag. Om 15:00 uur treden nog 1 keer de winnaars van de playbackshow op en zullen de winnaars van de Speelweekloterij bekend worden gemaakt.

Meer informatie is te vinden op de website van de Speelweek Ouderkerk

Dit bericht is 2276 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief