Archieven

Dit bericht is 943 keer gelezen

politieSCHOONHOVEN – Een 21-jarige man uit Langerak is dinsdag in Schoonhoven aangehouden voor handel in verdovende middelen.
Eerder dit jaar werd de man al aangehouden in een onderzoek naar een poging woninginbraak met geweld in Schoonhoven. Tijdens fouillering werd bij hem een hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen.
De man is gehoord over het dealen in drugs en daarna heengezonden omdat hij uiteindelijk niet betrokken bleek bij de poging woninginbraak. De man is na zijn vrijlating direct weer gaan dealen. De recherche en agenten van team Krimpenerwaard hielden hem dinsdag op heterdaad aan voor de handel in drugs.
Voor de poging woninginbraak met geweld hield de politie in maart drie andere verdachten aan. Het gaat om twee Schoonhovenaren van 17 en 18 jaar en een 18-jarige man uit Polsbroek. Twee verdachten werden tijdens het inbreken bij de woning aan de Ereprijs in december 2018 betrapt door de zoon van de bewoners waarna er een worsteling ontstond. De verdachten wisten toen nog te ontkomen.

Dit bericht is 943 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief