Archieven

Dit bericht is 2361 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Een 19-jarige jongen uit Gouda is woensdag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een overval op een ouder echtpaar aan de Vinkenstraat in Krimpen aan den IJssel. Er wordt nog gezocht naar een tweede verdachte.

Twee mannen stonden dinsdagavond 26 februari voor de woning van het echtpaar. Eén van hen klopte op het raam en zei een brief te hebben voor de bewoner. Het slachtoffer opende de deur en werd meteen door de man tegen zijn keel geslagen waardoor hij achterover viel. Er volgde een worsteling waarbij de dader de mond van het slachtoffer dicht drukte zodat hij niet kon gillen. Ook gaf de dader de oude man vier of vijf vuistslagen tegen het hoofd.

De tweede dader liep tijdens de worsteling naar de kelder om papieren uit een kluis te pakken om er vervolgens vandoor te gaan. De 82-jarige vrouw van het slachtoffer was ook in de woning. Zij bleef ongedeerd en heeft niets gemerkt van de overval.

Wie nog informatie heeft over de overval aan de Vinkenstraat kan de politie bellen via: 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Dit bericht is 2361 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief