Archieven

Dit bericht is 1068 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Goed nieuws voor de inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. DELTA Netwerk gaat binnenkort van start met de aanleg van glasvezel. DELTA Netwerk geeft aan dat er in Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk dermate veel animo voor glasvezel is, dat zij nu zoveel mogelijk woningen gaan voorzien van een aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Ook inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk die zich tijdens de campagne nog niet aangemeld hebben voor een glasvezelabonnement worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Op deze manier is elke woning voorbereid op de toekomst. Bovendien blijft de overlast beperkt als DELTA Netwerk in één keer alle woningen aansluiten op het glasvezelnetwerk. De straat hoeft dan maar één keer ‘open’.

Aanleg glasvezel snel van start
Binnenkort start de aannemer met de bouwwerkzaamheden in Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk.Dit begint met een schouwer van de aannemer die langs de woningen komt om te kijken waar de aansluiting in de woning mag worden geplaatst. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning. De aansluiting is kosteloos en verplicht inwoners tot niets. Inwoners krijgen persoonlijk bericht over de schouw in hun woning.

Nog geen abonnement? Aanmelden is nog steeds mogelijk!
Tot 31 oktober 2022 krijgen inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk de mogelijkheid om zich alsnog aan te melden zonder aansluitkosten. Ook het scherpe welkomstaanbod bij de providers geldt tot 31 oktober. Aanmelden kan via lokale verkopers, deltanetwerk.nl of de websites van telecomaanbieders Caiway, DELTA, Kliksafe, Online.nl of Helden van Nu. Door het invullen van hun postcode vinden inwoners van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk alle informatie over de telecomaanbieders op hun adres en de diverse pakketten voor tv, internet en/of bellen.

Start glasvezelcampagne in Schoonhoven, Bergambacht en Ammerstol
Na het succes in Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk start DELTA Netwerk met een glasvezelcampagne in het oostelijke deel van Krimpenerwaard. In de kernen Schoonhoven, Bergambacht en Ammerstol zal vanaf half oktober 2022 een zgn. vraagbundelingplaatsvinden. Als 20% van de inwoners van Schoonhoven, Bergambacht en Ammerstol vóór 25 januari2023 een glasvezelabonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders op het netwerk van DELTA Netwerk, komt ook daar glasvezel.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Inwoners van Schoonhoven, Bergambacht en Ammerstol die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief.Ook kan iedereen op deltanetwerk.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor glasvezel. Melden inwoners zich vóór 25 januari 2023 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.

(Online) informatieavonden
Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden. Deze vinden plaats op:

  • Maandag 7 novemberbij BARAQ in Schoonhoven
  • Woensdag 9 novemberbij De Waard in Bergambacht
  • Maandag 14 novemberbij Het Gebouw in Ammerstol
  • Woensdag 16 novemberbij het Schoonhovens College in Schoonhoven

Ook is er een online een informatieavond. Op dinsdag 22 november vanaf 19.30 uur kan iedereen deze bijwonen vanaf een computer, tablet of telefoon. Aanmelden hiervoor kan via deltanetwerk.nl

Dit bericht is 1068 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief