Archieven

Dit bericht is 1089 keer gelezen

HAASTRECHT – Ook tijdens het drukbezochte en overvolle 2.Orange Open tennistoernooi van HLTC Bergvliet gaan de werkzaamheden aan de twee padelbanen gewoon door.

De driehonderd deelnemers hebben voor meer dan 360 onderdelen ingeschreven. Dat wil zeggen dat er weer een kleine tweehonderd tenniswedstrijden op de zes tennisbanen op sportpark Wilgenoord in Haastrecht gespeeld gaan worden. De finales staan gepland op zondag 11 augustus.

“Een leuke bijkomstigheid is dat alle deelnemers van zowel het 2.Orange 8/9 kwalificatietoernooi als het hoofdtoernooi een voucher krijgen waarmee men kosteloos kennis kan maken met de padelsport binnen de HLTC Bergvliet”, laat de toernooileiding weten. “Dat er in 2020 naast de twee eerder genoemde toernooien ook een padeltoernooi komt lijkt bijna vanzelfsprekend.”

Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen op een veld omringd door glazen wanden. Tijdens het spel zijn de wanden onderdeel van het spel.

Met de aanleg wordt Bergvliet de eerste tennisvereniging in de regio met padelbanen. Eind deze maand is de oplevering en opening.

Dit bericht is 1089 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief