Archieven

Dit bericht is 1244 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Bedrijven in de gemeente Krimpenerwaard kunnen van 25 tot en met 29 oktober – tijdens het evenement ‘BinnenKijken bij Bedrijven’ (BKBB) – weer hun deuren openen voor werkzoekenden en stagiairs. De inschrijving voor bedrijven is inmiddels geopend.

BKBB is een vernieuwde voortzetting van Kom Binnen Bij Bedrijven en wordt georganiseerd door WerkgeversServicepunt Midden-Holland (WSP) in samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen.

Tijdens de actieweek zetten bedrijven en organisaties in de regio hun deuren open voor ‘binnenkijkers’: mensen die een nieuwe baan willen, een carrièreswitch willen maken, een werkervaringsplek zoeken of stage willen lopen.

“Potentiële werknemers krijgen zo een goed beeld van de werkgelegenheid in de regio en van hun mogelijkheden bij een specifiek bedrijf. Werkgevers maken op een laagdrempelige manier kennis met potentiële werknemers en vinden zo (toekomstig) personeel”, geeft projectmedewerker Aron Paijens aan.

Bedrijven die hun deuren willen openen voor binnenkijkers kunnen zich registreren via binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie. Paijens: “Met hun inlogcodes kunnen ze vervolgens hun bedrijfspagina beheren. Daarop geven ze aan welke vacatures en stageplaatsen ze hebben en wanneer belangstellenden kunnen langskomen. Hoe vaak en hoe lang bedrijven hun deuren openen in de actieweek, bepalen ze zelf. Ook bepalen ze zelf hoe hun programma eruitziet. Ze kunnen bezoekers bijvoorbeeld een rondleiding geven, maar ook één-op-ééngesprekken voeren.”

Vanaf 6 september kunnen werkzoekenden en stagiairs zich via de site aanmelden bij bedrijven waarin ze geïnteresseerd zijn.

Dit bericht is 1244 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief