Archieven

Dit bericht is 825 keer gelezen

BERGAMBACHT – Waardse Kids houdt op woensdag 17 maart een sportieve activiteit. Dit in verband met de opening van Sport BSO de Waard op 6 april.

Deelnemen aan de activiteit kan voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud, die zin hebben om met tweetallen te speuren in Bergambacht.

Aanmelden kan via info@waardsekids.nl (vermeld naam, leeftijd en adres). Aanvang om 14.30 uur bij Sport BSO de Waard (ingang aan de terraskant van de Waard). Daar ontvangen kinderen een tasje met de spelregels, antwoordkaart en iets lekkers. Zodra ze hun tasje met inhoud hebben ontvangen, kun ze tot uiterlijk 16.45 uur op zoek naar alle tennisballen met nummer en logo die in Bergambacht verstopt zijn. Kinderen die nog niet alleen op stap mogen, kunnen onder begeleiding van een ouder deelnemen.

Facebookgroep Blije Kei Bergambacht heeft twintig bijzondere keien geschilderd voor deze activiteit en die liggen ook verstopt. Ze tellen als twee ballen.

De duo’s die de meeste ballen hebben verzameld, winnen een prijs. Er is een prijs in de leeftijd van 4-7 jaar en eentje in de leeftijd van 8-12 jaar.

Dit bericht is 825 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief