Archieven

Dit bericht is 550 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – In 2021 is de activiteitenclub Vijverkids gestart in buurtkamer de Vijverhoek bij de Park- en Vijverflat in Krimpen. Doel van de twee enthousiaste initiatiefneemsters is om de kinderen in de buurt meer activiteiten te bieden.

Melanie vertelt: “In de flats wonen heel veel kinderen die elkaar nauwelijks kennen. Ook was er voor de Vijverkids geen overdekte plek meer waar met elkaar geknutseld en gespeeld kon worden. Toen Krimpenwijzer mij en nog twee vrijwilligers benaderde via een buurtonderzoek om aan de slag te gaan om de kinderactiviteiten nieuw leven in te blazen, hebben we geen moment getwijfeld en zijn we gestart.”

Vervolgens: “Hoewel de corona ervoor zorgde dat we niet continue door konden gaan groeit nu langzaam de bekendheid. We zouden daarom graag verder bouwen, maar met het wegvallen van één van de vrijwilligers door verplichtingen ontstaat er een gat. Met twee vrijwilligers is de basis te wankel. We zoeken daarom iemand die tenminste twee uur per maand zou willen helpen op de zaterdagmiddag. Meer mag altijd want er zijn ideeën genoeg, maar eerst de handjes. Lukt het niet om vrijwilligers te vinden dan zijn we genoodzaakt te stoppen na Pasen.”

Iedereen die meer informatie wil of zich aan wil melden kan dit doen via welzijn@krimpenwijzer.nl.

Dit bericht is 550 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief