Archieven

Dit bericht is 894 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De Van Ostadelaan gaat vanwege de verkeersveiligheid direct dicht na het openen van de Nieuwe Tiendweg.

Volgens de planning gaat de Nieuwe Tiendweg open op zaterdag 15 augustus rond 16.00 uur. Maar als de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg eerder zijn afgerond, gaat de weg eerder open en wordt de Van Ostadelaan direct afgeslotem. Dit betekent dat fase 3 van de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg eerder start dan de eerder geplande 17 augustus.

In deze fase is een gedeelte van de Van Ostadelaan ter hoogte van de Nieuwe Tiendweg in beide richtingen volledig afgesloten voor al het verkeer. De derde fase van de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg eindigt op vrijdag 28 augustus om 16.00 uur. Tijdens de afsluiting gelden omleidingsroutes voor automobilisten, fietsers en voetgangers. Met borden worden de omleidingsroutes aangegeven.

Tijdens de afsluiting van de Van Ostadelaan vervangt de aannemer de bestaande duiker. Dat is de waterverbinding onder de weg.

Wisselstrook blijft dicht
Ook in deze fase blijft de wisselstrook afgesloten om deze te kunnen aansluiten op de nieuwgebouwde fly-over en op de Nieuwe Tiendweg. De wisselstrook is dicht tot en met 28 augustus.

Kijk voor meer informatie over fase 3 van de werkzaamheden aan de Nieuwe Tiendweg op www.degrotekruising.nl.

Dit bericht is 894 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief