Archieven

Dit bericht is 2699 keer gelezen

BERGAMBACHT – Bij het afvalbrengstation in Bergambacht moet vanaf 1 februari online gereserveerd worden.

Met het reserveringssysteem wordt het aantal bezoekers verdeeld over de dag en zijn bezoekers altijd verzekerd van een plek zonder lange wachttijden. Onveilige situaties voor bezoekers en medewerkers worden verkleind door het voorkomen van lange wachttijden, filevorming en clustering van bezoekers.

Medewerkers hebben meer tijd voor inwoners om ze te begeleiden op het terrein. Daardoor zal de kwaliteit van het afval scheiden nog verder geoptimaliseerd worden, zo stelt afvalverwerker Cyclus.

Een reservering maken kan op www.cyclusnv.nl (ga op de homepage naar ‘Informatie Afvalbrengstations’, selecteer ‘ABS Bergambacht’ en klik op ‘Reserveer’.

Per e-mail wordt een reserveringsbevestiging verstuurd. Deze moet getoond worden bij het afvalbrengstation.

Wie niet over de nodige digitale middelen beschikt, kan telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Cyclus. Zij helpen u graag verder.

Het afvalbrengstation is alleen toegankelijk voor inwoners van de gemeente Krimpenerwaard met uitzondering van Schoonhoven.

Sinds de maatregelen rondom het coronavirus wordt een strenger maximaal aantal personen gehanteerd die tegelijkertijd toegang krijgt tot het afvalbrengstation. Dit in combinatie met een toename van het aantal bezoekers zorgde voor lange wachttijden.

De toename in wachttijden resulteerde in onveilige en ongewenste situaties en frustratie onder de bezoekers. Ondanks de getroffen maatregelen zoals ruimere openingstijden staan er nog altijd lange wachtrijen, waardoor meer mensen tegelijk samenkomen dan op dit moment verstandig is.

Dit bericht is 2699 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief