Archieven

Dit bericht is 923 keer gelezen

bonnen3KRIMPENERWAARD – In de maand april worden in verschillende kernen in de Krimpenerwaard kortingsbonnenboekjes verkocht door jeugdleden van verenigingen.
Daaronder sport- en culturele verenigingen en ook scholen die hun pupillen in de gelegenheid stellen om de boekjes huis aan huis of in familiekring te verkopen. De vereniging of school ontvangt voor ieder verkocht boekje vijf Euro en degene die het heeft verkocht één euro. De opbrengst voor de deelnemende organisaties en hun leden kan dus flink oplopen.
In de maanden mei en juni kunnen de dertig bonnen die in ieder boekje zitten worden verzilverd. Er worden drie verschillende boekjes uitgegeven, tweeduizend per kern, dus zesduizend in totaal. Eén voor Schoonhoven, één voor Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek en één voor Krimpen aan den IJssel. De kortingsbonnen kunnen onder meer worden besteed bij de Albert Heijn-supermarkten in Schoonhoven, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek en bij deelnemende winkeliers, één uit iedere branche.
Zo krijg je gedurende de actieperiode in zwembad De Lansingh in Krimpen aan den IJssel een tweede toegangskaartje gratis en is de tweede pannenkoek in het pannenkoekenhuis in Bergambacht ook voor niks. Ook de deelnemende drogisterijen, kledingzaken, meubelzaken dierenwinkels, horeca- en sportgelegenheden, kappers, schoonheidssalons en bloemisterijen (om er een paar te noemen) beloven mooie aanbiedingen of fikse kortingen.
Wie voor de somma van tien euro zo’n boekje koopt kan, als hij of zij van alle aanbiedingen gebruik maakt, tot meer dan € 300 voordeel scoren. Dat tientje inleg heb je er zo uit!
Een unieke actie dus, waar de deelnemende bedrijven, deelnemende verenigingen, hun jeugdleden en de consument voordeel bij hebben. Verenigingen en scholen die de boekjes willen verkopen kunnen zich nog tot en met 30 maart aanmelden via: sponsoring@dilettant.nl.
bonnen2

Dit bericht is 923 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief