Archieven

Dit bericht is 2753 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – “Er komen rond de duizend artikelen bij in ons assortiment”, horen we van Erik Wiersma, eigenaar van de vestiging van Albert Heijn in Krimpen aan de Lek.

“We haken in op de wens van onze klanten om meer zelf te koken met verse producten die veel vitamines bevatten, vlees en vis af te wisselen met vegetarische gerechten en meer houdbare producten in te slaan voor de dagen waarop even boodschappen doen er niet in zit.”

Het aantal vierkante meters winkeloppervlak blijft gelijk dus Wiersma en zijn team moesten goed nadenken hoe zij hun uitbreidingsplannen konden realiseren. Dat lijkt prima gelukt. De afdeling vleeswaren en kaas wordt wat compacter, waardoor de ruimte voor aardappelen, groenten en fruit groter wordt en er een schap kan worden ingericht voor vegetarische producten.

“We zijn hier nu alweer zeven jaar gevestigd”, aldus Erik Wiersma, “dus tijd om de inrichting waar nodig aan te passen aan de nieuwste trends. Daar hoort ook bij dat de bestaande verlichting in de winkel vervangen wordt door duurzame Ledverlichting. Op die manier willen we ons steentje bijdragen aan de beperking van de CO2-uitstoot.”

Maandagavond beginnen de medewerkers van Albert Heijn aan de verbouwing. Dinsdag 30 november is het filiaal de hele dag gesloten en woensdag hopen zij hun klanten weer te kunnen ontvangen. Met excuses voor het ongemak, maar het beoogde resultaat zal alles weer goedmaken.

Dit bericht is 2753 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Albert Heijn Krimpen aan de Lek breidt assortiment stevig uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief