Archieven

Dit bericht is 3209 keer gelezen

LEKKERKERK – Albert Heijn in Lekkerkerk sluit vrijdag 23 augustus om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt van het ondernemersechtpaar Teus en Carola Slingerland wordt omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de winkel is straks nog meer aandacht voor vers en gezond eten. Ook gaat het afrekenen sneller met zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op donderdag 5 september om 12.00 uur.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de ombouw in volle gang. De medewerkers worden bijvoorbeeld nu al opgeleid tot ‘master in vers’. De aftrap van dit trainingstraject vond plaats in een speciale verstruck die onlangs in Lekkerkerk stond geparkeerd.

Teus Slingerland: “Klanten kunnen er dus op rekenen dat ze straks in de vernieuwde winkel uitgebreidere informatie over verse producten krijgen, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.” De metamorfose van Albert Heijn in Lekkerkerk maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

Ter gelegenheid van de heropening zijn er zaterdag 7 september activiteiten voor jong en oud, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt.

Dit bericht is 3209 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief