Archieven

Dit bericht is 4147 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Onder het motto ‘Krimpen aan de Lek kleurt blauw’ houdt de plaatselijke Albert Heijn twee jubileum-acties die niet alleen ludiek en feestelijk zijn maar de klanten ook mooie geschenken kunnen opleveren.

“We willen op deze manier iets terugdoen naar de inwoners van Krimpen aan de Lek en omgeving die ons de afgelopen jaren hun steun en vertrouwen hebben gegeven”, aldus Erik Wiersma.

Vijf jaar geleden opende Wiersma de deuren van zijn AH-vestiging aan De Markt en sindsdien komen talloze trouwe klanten wekelijks of soms zelfs veel vaker naar de winkel om er hun dagelijkse boodschappen te doen. “Ons team werkt er iedere dag hard aan om aan alle wensen te kunnen vervullen”, aldus deze trotse filiaalhouder. “We bieden service met een glimlach en dat betaalt zich uit.” Alle reden voor een jubileumfeestje die bestaat uit twee acties.

Poster
In de eerste plaats is er de poster-actie. De inwoners hebben huis aan huis een ‘5 jaar AH-poster’ in de brievenbus gekregen en kunnen die in de actieweek die loopt van maandag 25 tot en met zaterdag 30 november op een zichtbare plaats voor hun raam hangen. Op die manier kleurt heel Krimpen dus blauw. Gedurende de hele week maakt een fotograaf foto’s van ramen waarachter posters hangen. Zaak om dat zo opvallend mogelijk te doen want anders gaat de fotograaf uw huisje misschien voorbij. De foto’s worden op de facebookpagina van AH Wiersma geplaatst. Wie zijn of haar eigen raam op de facebookpagina herkent maakt kans op één van de zes boodschappentassen ter waarde van honderd euro of op één van de vijftig smakelijk gevulde borrelplanken.

Borrelplank
De tweede actie roept klanten op iemand aan te wijzen die ook een gevulde borrelplank verdient. Bijvoorbeeld iemand die belangeloos mantelzorgt, als vrijwilliger altijd in touw is voor anderen, een lieve oppas-oma of opa is, of gewoon omdat hij of zij altijd klaar staat. Wie zo iemand wil verrassen vult een bij de kassa verkrijgbaar kaartje in met vermelding van de reden waarom hij of zij een prijs verdient. Het kaartje kan tot en met 30 november in een bus bij de servicebalie worden gedeponeerd waarna onder de inzendingen nog eens vijftig gevulde borrelplanken worden verloot.

Met zes volle boodschappentassen ter waarde van honderd euro en honderd speciaal voor de gelegenheid gemaakte borrelplanken met allerlei lekkernijen erop pakt Albert Heijn Wiersma dus flink uit. En je hebt er je bonuskaart niet eens bij nodig!

Dit bericht is 4147 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief