Archieven

Dit bericht is 1587 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Bij winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel wordt dinsdagochtend 28 mei wordt om 8.00 uur de nieuwe Aldi-supermarkt geopend. De officiële handeling wordt verricht door filiaalleider Remco de Ronde.

De eerste 400 klanten krijgen op de openingsochtend bij aankoop van minimaal twintig euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een prijs. Op kraskaarten staan prijzen als accu schroefmachines, auto dashcams of tegoedbonnen van maximaal 250,- euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er zolang de voorraad strekt een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Filiaalleider Remco de Ronde: “De nieuwe winkel gaat voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom.”

Op de openingsdag staat er een foodtruck op de parkeerplaats aan het Raadhuisplein. Daar worden verse gerechtjes met de producten uit de supermarkt bereid die klanten gratis kunnen proeven. Ballonnen en kleurplaten zijn er voor kinderen op de openingsdag. De dag erna, op woensdagmiddag 29 mei is er speciaal voor kinderen een knutselmiddag in de nieuwe Aldi. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn kinderen welkom om creatief aan de slag te gaan. Aanmelden is niet nodig.

Dit bericht is 1587 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief