Archieven

Dit bericht is 2994 keer gelezen

KRIMPEN/ CAPELLE AAN DEN IJSSEL- Vanaf maandag 12 september krijgt de Algeraweg van de gemeente Capelle aan den IJssel geluiddempend asfalt. Naar verwachting is het werk in de week van 3 oktober klaar, zo meldt gemeente Krimpen aan den IJssel op haar website. De gemeente Capelle roept automobilisten op rekening te houden met een langere reistijd.

Tijdens de werkzaamheden aan de Algeraweg blijft er één rijstrook beschikbaar, meldt gemeente Capelle aan den IJssel. “Behalve twee nachten, dan sluit de gemeente Capelle de weg en de Algerabrug in zijn geheel voor motorvoertuigen.”

Deze twee nachten staan gepland op 14 en 15 september vanaf 22.00 uur tot 05.30 uur en 15 en 16 september vanaf 22.00 uur tot 05.30 uur. Verkeer naar en uit de Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel moet dan via Gouda omrijden.

Het vervangen van het asfalt is nodig om de veiligheid van de weggebruikers te garanderen en de kwaliteit van de weg te verbeteren. Daarnaast heeft deze nieuwe geluiddempende asfaltlaag ongeveer hetzelfde effect als een halvering van het autoverkeer. De gemeente Capelle is in februari 2022 met de eerste maatregelen gestart om de geluidsoverlast die het verkeer op de Algeraweg veroorzaakt te verminderen.

Kijk voor meer informatie op: www.capellebouwtaandestad.nl/algeracorridor.

 

 

Dit bericht is 2994 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief