Archieven

Dit bericht is 2335 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Op zaterdag 5 februari staat de All you need is love-caravan op het Raadhuisplein bij winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel. Met Valentijnsdag voor de deur is dit dé kans om een videoboodschap op te nemen in de caravan, bekend uit het gelijknamige televisieprogramma van Robert ten Brink.

“Het Raadhuisplein, aan de kant van het gemeentehuis, wordt ook wel het Trouwplein genoemd. Dit is dan ook de perfecte locatie voor de All you need is love-caravan. Zaterdag 5 februari tussen 10.00 en 17.00 uur krijgt iedereen de kans om in de caravan een videoboodschap op te nemen”, laat de winkeliersvereniging weten.

Het kan een videoboodschap zijn voor een geliefde, maar bijvoorbeeld ook een lief bericht voor opa en oma die door corona de kleinkinderen al lang niet meer hebben gezien. “Het mag zelfs een filmpje zijn voor collega’s, vrienden of de buren, het maakt niet uit voor wie de boodschap bedoeld is, zolang deze maar wel liefdevol is. Grijp deze unieke kans om een videoboodschap op te nemen in de énige échte All You Need Is Love caravan. En voor wie durft; trek de stoute schoenen aan en neem een boodschap op voor een anonieme liefde… Will you be my Valentine?

De videoboodschap wordt na de opname direct gemaild naar het opgegeven emailadres. De boodschappen zijn privé en worden niét gedeeld via de social media kanalen.

Dit bericht is 2335 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief