Archieven

Dit bericht is 555 keer gelezen

[partnerbijdrage]

De wereld van technologie evolueert voortdurend en we moeten ermee op de hoogte blijven. Blockchain-technologie heeft organisaties uit elke sector aangetrokken en ze toonden interesse om zich aan te passen aan blockchain-technologie door gebruik te maken van cryptocurrencies, gedecentraliseerde financiën, slimme contracten en meer. Tegenwoordig zul je onder meer bij Cardano kopen gebruik maken van de blockchain, maar dit kan ook in andere situaties het geval zijn.  

De Nano blockchain is zo’n blockchain-trend die aan kracht wint dankzij de peer-to-peer-transactie functionaliteit. De Nano coin is ontworpen om een speciale reden, namelijk het leveren van hoogwaardige cryptocurrency. Er zijn geen kosten aan verbonden en het kan ook werken op low-power hardware. Dit artikel zal helpen begrijpen wat een Nano blockchain is en hoe het gebruikt wordt. 

De Nano is een cryptocurrency die is ontworpen voor betere efficiëntie en prestaties. De visie van de Nano is hetzelfde als de andere cryptocurrencies, maar Nano biedt alle transacties zonder kosten. Toen het in 2015 werd gelanceerd, was de oorspronkelijke naam RaiBlocks en in 2018 werd het veranderd en omgedoopt tot Nano. Nano is een open-source en gedecentraliseerde cryptocurrency. Er zijn geen tussenpersonen aanwezig vanwege de gedistribueerde grootboeken benadering van Nano.

Nano is een van de best presterende cryptocurrencies en gebruikt het nieuwe type Direct Acyclic Graph (DAG) algoritme-basisarchitectuur aanroepen als blokrooster. Het is ontworpen om het reeds geïmplementeerde blockchain-model in cryptocurrencies zoals Bitcoin te verbeteren. Het ontvangende adres moet de transactie ondertekenen om te bevestigen dat deze heeft plaatsgevonden wanneer een gebruiker geld op de rooster blockchain verzendt. De transactie wordt in behandeling wanneer deze alleen wordt ondertekend door de afzender, wat resulteert in een onafgehandelde transactie. Het resulterende saldo wordt geregistreerd als een nieuw blok, ter vervanging van het oude.

Het is ontwikkeld met behulp van het Direct Acyclic Graph (DAG) algoritme, maar maakt gebruik van zijn nieuwe technologie genaamd block-lattice-architectuur. Elk individu krijgt zijn blockchain toegewezen, biedt snellere transacties en onderhoudt zijn gedecentraliseerde systeem. Het is een van de best presterende cryptocurrencies. DAG is de belangrijkste innovatie van de Nano-cryptocurrency. Vanwege deze architectuur hebben individuen hun blockchain, die ze kunnen besturen met behulp van de privésleutel. Het is ontworpen om het reeds geïmplementeerde blockchain-model in cryptocurrencies zoals Bitcoin of Stellar Lumens te verbeteren.

Een van de beste eigenschappen van het blokrooster is de snelste transactiesnelheid. En de gebruiker kan zijn rekeningsaldo controleren. Het voordeel van deze blokrooster architectuur is dat deze hoge prestaties kan leveren zonder kolossaal energieverbruik. Het helpt Nano om zelfs in low-power hardware te werken.

Nano-transacties vereisen de transactie-opmerkingen van de afzender en ontvanger tijdens een transactieproces. Na deze stap geven signalen door dat de transactie is voltooid en dus kan worden afgewikkeld. Er wordt gezegd dat de transactie zich in de lopende fase bevindt wanneer deze alleen door de afzender wordt ondertekend, wat resulteert in een onafgehandelde transactie. De transactie wordt geregistreerd in de hoofdketen nadat de ontvanger deze heeft ondertekend en het is niet nodig om transacties te controleren. De rooster blokstructuur bestaat ook uit een functie genaamd User Datagram Protocol (UDP). Dit zijn transactie pakketten waarmee je geld naar offline rekeningen kunt sturen en de rekenkosten laag kunt houden.

Dit bericht is 555 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief