Archieven

Dit bericht is 1959 keer gelezen


KRIMPEN A/D LEK – Nu door de coronacrisis de traditionele Koningsmarkt in Krimpen aan de Lek niet door kan gaan, komt de organiserende stichting Krak met een alternatief om het dorp op 27 april toch koninklijk aan te kleden.

“We willen alle kinderen tot en met groep 8 oproepen om op deze dag met stoepkrijt een mooie tekening voor de deur te maken, met als thema Koningsdag”, legt Michelle Priem namens Krak uit. “Dit uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM in verband met corona.”

Om te voorkomen dat iedereen naar buiten moet om de tekeningen te kunnen bekijken, vraagt Krak de kinderen of hun ouders om een foto te maken en deze op maandag 27 april voor 20.00 uur te sturen naar: pr.stichtingkrak@gmail.com, met naam en leeftijd van de kunstenaars.

“Zo kan iedereen veilig thuis alle kunstwerken bewonderen. Uit alle inzendingen selecteren we er drie die we tot winnaar verkiezen en een prijsje zullen geven. Op deze manier hopen we Krimpen aan de Lek wat meer kleur te kunnen geven en toch bij Koningsdag stil te kunnen staan.”

Dit bericht is 1959 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief