Archieven

Dit bericht is 2137 keer gelezen


Angelique Pottuit (voorzitter), Arie en Petra Kok, Hanny de Jong (secretaris).

KRIMPENERWAARD – Arie Kok Catering en Partyverhuur heeft zich verbonden aan de SamenLoop voor Hoop Krimpenerwaard. Het bedrijf is sponsor van de tenten, kramen voor de braderie, spellen voor kinderen en catering van eregasten.

De SamenLoop wordt gehouden op zaterdag 29 en zondag 30 juni op park Weydehoeck in Lekkerkerk. Tijdens dit evenement wandelen teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF kankerbestrijding.

Angelique Pottuit, voorzitter van het organisatiecomit√©: “Arie en Petra Kok van Arie Kok Catering en Partyverhuur zijn heel betrokken bij onze SamenLoop, zij dragen het evenement een warm hart toe. Bijzonder blij zijn wij met deze sponsor, waardoor wij straks een nog mooier bedrag aan KWF Kankerbestrijding kunnen overhandigen”.

Tijdens de SamenLoop zijn er muziekoptredens, allerlei inzamelacties door teams, veel activiteiten voor kinderen, een speciale KinderLoop en een programma voor eregasten.

Bijna 700 deelnemers en 43 teams zijn inmiddels ingeschreven. Inschrijven als deelnemer aan de 24-uurs estafetteloop, de KinderLoop, als eregast of vrijwilliger kan via krimpenerwaard@samenloopvoorhoop.nl.

Foto: Angelique Pottuit (voorzitter), Arie en Petra Kok, Hanny de Jong (secretaris).

Dit bericht is 2137 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief