Archieven

Dit bericht is 2431 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Arthur Bouw is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Krimpen aan den IJssel uitgeroepen tot ‘Krimpenaar van het jaar 2019’. De Guldemont-oorkonde 2019 komt hem toe voor zijn maatschappelijke inzet in de IJsselgemeente.

Volgens burgemeester Martijn Vroom verdient Bouw de titel ‘Krimpenaar van het jaar’ omdat hij zich jarenlang verdienstelijk maakt voor de Krimpense samenleving. “Via zijn bedrijf steunt hij met geld en energie goede doelen, zoals Cliniclowns, Cruyff foundation, Vrienden van Sophia Kinderziekenhuis en Spieren voor Spieren. Ook is de heer Bouw jarenlang lid geweest van Rotary Krimpenerwaard en fungeerde hij daar vaak als aanjager van acties voor goede doelen. Nadat hij gestopt is bij de rotary, is hij samen met andere initiatiefnemers Stichting ‘De Vrienden van…’ begonnen. De stichting bestaat uit een groep vrienden die zich inzetten voor anderen, zowel financieel als met spullen. De stichting werkt samen met Stichting Blije Gift.”

Ook zet Bouw zich in voor Stichting Fair Chance, waarbij hij veel doet voor arme kinderen in Krimpen aan den IJssel. Daarnaast is hij het particuliere initiatief Stichting Grote Vriend gestart in 2012. Hiermee stelt hij meerdere vakantiewoningen belangeloos ter beschikking aan gezinnen die het minder hebben of die door omstandigheden niet op vakantie kunnen.

Dit bericht is 2431 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Arthur Bouw uitgeroepen tot ‘Krimpenaar van het jaar’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief