Archieven

Dit bericht is 1742 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De jeugdtheaterschool van Arto Post Laboro, Schoonhovens oudste toneelgezelschap, is afgelopen week weer gestart met (buiten)lessen voor de jeugdleden van de vereniging. De leden stonden te trappelen om weer live met elkaar aan de slag te gaan, want na enige tijd theaterles te krijgen middels videobellen, waren ze daar echt aan toe.

“De gezamenlijke vrijetijdsbesteding van jeugd is super belangrijk voor hun persoonlijke ontwikkeling,” laat voorzitter Tim Blom weten. “Wij hebben uiteraard geprobeerd om zo goed mogelijk om te gaan met de maatregelen vanuit de overheid, maar dat bleek in het begin van deze crisis moeilijker dan gedacht. Want, hoe zorg je voor een interactieve en leuke digitale les? Gelukkig hebben wij daarvan geleerd. Wij hebben na enige tijd jeugdtheaterlessen aangeboden via videobellen en zijn zodra het weer kon in de buitenlucht aan de slag gegaan.”

De jeugdtheaterlessen van Arto Post Laboro zijn op dinsdagmiddag. Iedereen is welkom om, kosteloos, drie introductielessen te volgen.

Dit bericht is 1742 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief