Archieven

Dit bericht is 2123 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Toneelvereniging Arto Post Laboro start het theaterseizoen met een serie uitvoeringen van de klucht ‘De erfenis van tante Bella’ in het Arto Theater aan Het Klooster 4 in Schoonhoven.

De broers Berend en Albert Duursma erven de beautysalon van hun tante Bella. Berend is ervan overtuigd dat de beautysalon met een tikje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar dan moet de beautysalon natuurlijk tijdens de verbouwing wel gewoon doordraaien en daar hebben ze personeel voor, …toch?

En dat is niet het enige probleem waar de mannen voor staan. Het blijkt namelijk dat tante Bella geen makkelijk klantenbestand heeft. Bovendien, zijn zij wel de enige erfgenamen van tante Bella of liggen er nog meer kapers op de kust? Kortom, een hilarische klucht met een waterval aan grappen.

Uitvoeringen: zaterdag 25 september, vrijdag 8 oktober en zaterdag 9 oktober om 20.15 uur. Zondag 26 september en 10 oktober matinee om 14.30 uur. Kaarten verkrijgbaar via www.artotheater.nl.

Dit bericht is 2123 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief