Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1103 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Het Arto Theater mist tijdens de verplichte corona-sluiting het publiek het meest. Dat liet Eveline Versteeg van het theater vrijdagmiddag weten op de radio bij RTV Krimpenerwaard.

“Het blijft heel vreemd, je mist toch de gezelligheid en alles wat er zich rond voorstellingen afspeelt. Gelukkig kunnen we financieel doordraaien, ook dankzij de sponsors en vrienden die ons zijn blijven steunen.”

Vrijwilligers van het theater hebben de corona-sluiting gebruikt om het meubilair in de theaterfoyer opnieuw te bekleden. “Ook is er geschilderd en is de technische installatie nagekeken, daar was nu tijd voor.”

Het Schoonhovense theater heeft de blik inmiddels gericht op het nieuwe culturele seizoen 2021/2022. “Voor de zomer gaat er niets meer gebeuren en wij hebben altijd een zomerstop om de boel op orde te brengen voor het nieuwe theaterseizoen. In september hopen we – al dan niet met beperkende maatregelen – weer van start te gaan.”

Het nieuwe programma krijgt al aardig vorm. “Een heleboel voorstellingen konden dit seizoen natuurlijk niet doorgaan, maar die hebben we gelukkig kunnen verplaatsen naar komend seizoen. Het aanbod is divers met voor ieder wat wils, van jong tot oud. Cabaret, kindervoorstellingen, film, toneel, muziektheater, noem maar op. Heel leuk allemaal. We hopen dat weer aan het publiek te kunnen laten zien, want we missen ze wel.”

Dit bericht is 1103 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief