Archieven

Dit bericht is 728 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Na een ruime periode zonder programmering vanwege corona, start het Arto Theater in Schoonhoven nu weer langzaam op.

“Heel voorzichtig en met inachtneming van de voorschriften van het RIVM”, laat publiciteitsmedewerkster Petra Mathlener weten. “We hebben een nieuw ventilatiesysteem, zodat alle kwaad wordt weggezogen en dat is een geruststellende gedachte. Daarnaast zitten we op de voorgeschreven anderhalve meter en krijgen bezoekers hun plaats toegewezen. Voor het overige verwijzen naar onze website onder het kopje ‘over het Artotheater/coronamaatregelen’.”

Donderdag 17 september draait in het Schoonhovense theater Parasite, een Zuid-Koreaanse film van regisseur Bong Joon-ho.

In deze zwarte komedie en thriller tegelijk komt een werkloos gezin uit een achterstandsbuurt in contact met de rijke familie Park. Dat is het begin van een reeks merkwaardige ontwikkelingen. Paradise kreeg Oscars voor beste film en beste regisseur. Aanvang om 20.15 uur.

Zaterdag 19 september staat cabaretier Peter van Ewijk met ‘Contact’ in het Arto Theater. Van Ewijk won met het Vlaams-Nederlandse cabaretduo Lankmoed de publieksprijs Cameretten. Dit is zijn allereerste solo-voorstelling. Aanvang om 19.30 uur én 21.30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het theater, waar bezoekers de keuze hebben tussen duo- en enkelplaatsen, en bij Provence, aan de Haven 63. Er is geen losse kaartverkoop aan de kassa.

Dit bericht is 728 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief