Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 688 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Met de introductie van Eurorepar Car Service maakt Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel onderhoud en reparaties aan vrijwel álle merken auto’s met een aantal jaren ‘ervaring’ zeer aantrekkelijk.

“Voor de consument is dit goed nieuws”, zegt Piet Broere van Autobedrijf Broere, sinds mensenheugenis officieel dealer van Citroën. “Eurorepar Car Service is een internationaal én door autofabrikanten erkend label, dat voor vrijwel alle gangbare merken en modellen betrouwbare onderdelen produceert met garantie op product én montage. En dát tegen prijzen die gunstiger zijn dan die van de originele fabrieksonderdelen. Ideaal voor autobezitters die de kosten van onderhoud en reparatie graag op een prettig niveau houden én de zekerheid willen dat uitstekende monteurs voor hun auto zorgen. Bij Autobedrijf Broere gebeurt dat! Onze technici hebben alle knowhow én apparatuur in huis om elke klant veilig mobiel te houden. Wij zijn dan ook geselecteerd om het Eurorepar-label te voeren naast ons Citroën-dealerschap.”

Autobedrijf Broere mag ook in andere opzichten als een gereputeerd autobedrijf beschouwd worden. “En dat heeft alles te maken met de wijze waarop we met onze klanten omgaan”, weet serviceadviseur Roland Vissenberg. “We hechten aan een goede relatie en die bereik je alleen wanneer je je werk goed doet en net even een stapje meer doet. Mensen waarderen ook de vriendelijkheid en transparantie van ons bedrijf. Vanwege de indeling van ons bedrijf kun je bijvoorbeeld daadwerkelijk zien welke monteur aan je auto werkt. Kortom: het gaat er hier heel anders aan toe dan bij sommige andere autobedrijven. Wij koesteren het ‘persoonlijke aspect’.”

Piet Broere verwacht dat Autobedrijf Broere met de toevoeging van Eurorepar Car Service in een grote behoefte voorziet. “We hebben sowieso al affiniteit met de Stellantis (PSA)-automerken Citroën, Peugeot, DS Automobiles, Fiat en Opel, maar ook andere merken zijn hier altijd welkom. Nu we Eurorepar Car Service in huis hebben gehaald versterken we dat beeld. Iedereen kan bij ons terecht. Heerlijk dichtbij. Je hoeft er ‘de brug’ niet meer voor over en je wordt op een prettige manier geholpen. Ook fijn: dankzij de Eurorepar Car Service van Autobedrijf Broere blijft autorijden leuk, zeker óók voor mensen met een wat kleiner budget. Daarnaast bieden we na een Eurorepar-onderhoudsbeurt een Service Pas aan die voor slechts 49,95 euro per jaar onder andere uitgebreide pechhulp-dekking in Europa garandeert. Vraag er gerust naar wanneer u bij ons binnenstapt.”

Dit bericht is 688 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief