Archieven

Dit bericht is 996 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel is gekroond tot ‘Citroën-dealer van het jaar 2020’. Tijdens de jaarlijkse verkiezing behaalde het bedrijf de hoogste score op het gebied van verkoop en service van alle dealers in Nederland. Piet Broere ontving namens het bedrijf de award uit handen de Citroën Nederland-directeur Antoine Burguière.

Piet Broere: is uiteraard trots op het behalen van deze award. “Ondanks de situatie rondom de corona-pandemie hebben we in het afgelopen jaar onze relaties mogen bedienen. Dit was niet altijd even gemakkelijk, maar deze award is de erkenning dat we ondanks de situatie onze kwaliteit op niveau hebben kunnen houden. Deze prijs is een extra stimulans om continu naar de hoogste klanttevredenheid te streven. Bovenal bedank ik onze trouwe klantenkring voor het vertrouwen in ons bedrijf, want zij zijn degenen waar we het uiteindelijk allemaal voor doen.”

De award –in de vorm van een ‘chevron’, het logo van Citroën– werd op donderdag tijdens een dealerbezoek door Antoine Burguière overhandigd aan Piet Broere.

Dit bericht is 996 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief