Archieven

Dit bericht is 1499 keer gelezen

STOLWIJK – Een 29-jarige automobilist is donderdagavond aangehouden omdat het vermoeden bestond dat hij onder invloed van drugs verkeerde.

Agenten waren onderweg naar een alcoholcontrole die in Stolwijk werd gehouden. Nog voor zij konden aansluiten bij deze controle, werd hun aandacht getrokken door een auto die voor hen reed.

De bestuurder van deze auto kreeg een stopteken. Bij het aanspreken van de bestuurder roken de agenten een wietlucht. Van de man is een speekseltest afgenomen, waaruit bleek dat hij vermoedelijk onder invloed van drie soorten drugs reed. Hij is daarop aangehouden.

Aan het bureau werd door een arts bloed afgenomen wat door een laboratorium zal worden onderzocht. Daaruit zal blijken of de bestuurder onder invloed van drugs heeft gereden.

Bij de doorzoeking van de auto werden soorten drugs aangetroffen, waaronder crystal meth. Ook vonden de agenten een busje pepperspray en een honkbalknuppel.

De bestuurder is een nacht vastgehouden op het bureau en is vrijdag verhoord. De zaak wordt overgedragen aan de officier van justitie.

Dit bericht is 1499 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief