Archieven

Dit bericht is 1452 keer gelezen

WILLIGE LANGERAK – Komende zaterdag wordt voor de financiering van ‘De Bron’ een autowasactie gehouden. De Bron is het verenigingsgebouw van het Witte Kerkje en wordt op dit moment grootscheeps verbouwd. 

“We lopen mooi volgens schema”, aldus Jan Noorlandt die dagelijks de werkzaamheden observeert en aanstuurt. “De aannemer verwacht precies met de bouwvak klaar te zijn. Deze valt laat dit jaar, vanaf nu nog vier weken. Daarna moeten de vrijwilligers aan de bak om alles te verven. Begin september komt de vloerbedekking.”

Op de vraag of financieel alles ook zo voorspoedig loopt geeft Jan aan dat de fondsenwerving wat tegenviel. “We moeten de eindjes aan elkaar knopen, daarom zijn we ook blij met de autowasactie die komende zaterdag wordt gehouden.” In de uitzending afgelopen weekend bij RTV Krimpenerwaard vertelde Ellemieke Lankhorst dat zo’n dertig vrijwilligers, verspreid over de dag, klaar staan om zoveel mogelijk auto’s te wassen. “Het wassen en uitzuigen gebeurt voor de kerk. Daarnaast is er verkoop van koffie, thee en allerlei lekkere dingen. Alles is gesponsord dus de volledige opbrengst is voor de Bron.” Ellemieke is positief gestemd: “Ik verwacht een netto opbrengst van ruim vijfhonderd euro.”

Dit bericht is 1452 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief