Archieven

Dit bericht is 1099 keer gelezen

LEKKERKERK- Wandersportvereniging Op Stap organiseert van 20 tot en met 24 juni de 42e editie van de avondvierdaagse in Lekkerkerk. “Eindelijk mag het weer.”

De start van de avondvierdaagse is bij de sporthal. Iedere avond is er een route van vijf en een van tien kilometer door Lekkerkerk. Lekkerkerkse ondernemers zorgen voor een verrassing onderweg. Ook een bijdrage van de Lekkerkapel ontbreekt deze avondvierdaagse niet. Tijdens de loop spelen zij op de slotdag een gezellig deuntje om de lopers naar de finish te begeleiden. Daar ligt er een medaille op de wandelaars te wachten.

Inschrijven kan op woensdag 15 juni tussen 18.30 en 19.30 uur in Sporthal De Bakwetering en voor de start op maandag 20 en dinsdag 21 juni vanaf 18.30 uur. Voorinschrijving € 5,50 en op maandag en dinsdag € 6,00. Graag contant betalen.

Dit bericht is 1099 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Avond4Daagse Lekkerkerk: ‘Eindelijk mag het weer’

  • Ik heb bericht gekregen van DHL dat mijn pakje is bezorgd gisteren maar dat is helemaal niet gebeurd en dat is vorige week aak als gebeurt. Waar blijven mijn pakjes nu dan? Bij de buren is niets bezorgd dus waar zijn mijn pakjes nu? Ik was gewoon thuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief