Archieven

Dit bericht is 2813 keer gelezen

STOLWIJK – Nog geen twee jaar geleden opende Sylvia Oudenes Bed & Breakfast ‘De Hostee‘ aan de Benedenkerkseweg 108. Samen met haar man Willar blijkt ze geknipt voor het vak. Bezoekers beoordelen het gastenverblijf met een dikke 9.6 op Booking.com.

“Wij zijn supertrots”, laat een dolenthousiaste Sylvia weten aan RTV Krimpenerwaard. “Dit is het gemiddelde cijfer wat wij als gastenreview hebben ontvangen. Het is blijkbaar opgemerkt bij Booking.com en daarom hebben wij deze prijs, de ‘Traveller Review Awards 2021’ ontvangen.”  Als we door de reviews heenlopen zien we vooral termen als: de charme van de omgeving, schoon, passie van de eigenaren, goed ontbijt, lokale producten en de gastvrijheid. Ook het ‘eten wat de pot schaft’ blijkt aan te slaan bij de inmiddels al tientallen gasten die overnacht hebben.

Charme
Toch worden ook af en toe een paar minpuntjes genoemd. Zo vertelt Sylvia dat een gast had aangegeven dat de wifi niet zo goed was.  “We zitten hier in het buitengebied en hebben nog geen glasvezel en bijbehorend snel internet. Als je hier achter op stal zit, dan flikkert soms de verlichting. Dat is de charme van het buitengebied”, schatert de vrolijke gastvrouw. “Dan gaat de boer melken en dan trekt ie net even wat meer stroom weg. Als mensen zich daaraan storen, dan kan dat leiden tot een iets mindere beoordeling.”


Prijs

De Traveller Review Awards maken deel uit van een jaarlijks waarderingsprogramma van Booking.com. Hiermee krijgen gastverblijven erkenning voor hun uitzonderlijke gastvrijheid. Deze gegevens worden opgehaald uit de beoordelingsscores die reizigers na hun verblijf of ervaring achterlaten. Dit jaar is het de negende editie van de Awards.  Het is bijzonder dat de Hostee een relatief hoog cijfer van 9.6 heeft gehaald. Een hartelijke felicitatie aan Sylvia en Willar.

De Hostee, Benedenkerkseweg 108 in Stolwijk

Dit bericht is 2813 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief