Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 904 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Synerkri, de organisatie die in Krimpen aan den IJssel verantwoordelijk is voor het organiseren van sportieve en culturele activiteiten en evenementen, heeft er een accommodatie bij.

Op de voormalige kunstgrasvelden van korfbalvereniging KOAG aan de Driekamp werd een enorme zandbak aangelegd waarop plaats is voor twee velden waarop beachvolleybal kan worden gespeeld of voor één veld dat geschikt is voor handbal of trefbal in het zand. Wethouder Coen Derickx verrichtte zaterdag de opening.

Het initiatief voor de aanleg kwam onder meer van de volleybalvereniging en van de handbalvereniging die op zoek waren naar mogelijkheden om hun leden buitensporten aan te bieden in een tijd waarin binnen trainen en spelen in groepsverband nog steeds aan banden ligt.

Zowel VC Krimpen als de Treffers maken er inmiddels regelmatig gebruik van, maar ook andere verenigingen en particuliere groepen kunnen op de banen spelen. Synerkri zelf organiseerde er deze week in het kader van de meivakantie al beach games voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. In de zomervakantie volgen er ongetwijfeld meer.

Wim Dekker, bedrijfsleider sportaccommodaties van Synerkri en zijn team zorgen er voor dat alles gladjes verloopt op het tijdelijke strand. Via wim@synerkri.nl of via (0180) 745002 kunnen belangstellenden reserveren. Spelmaterialen zijn aanwezig, maar let op, er zijn geen kleedkamers, sanitaire voorzieningen of catering voorhanden. Thuis omkleden en zelf je flesjes water meenemen dus!

Dit bericht is 904 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief