Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 676 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Het Schoonhovens College organiseerde afgelopen maandagavond de bedrijvenavond. Directeur Leen Prins heeft tijdens deze avond informeel afscheid genomen van het Schoonhovens College. Per 1 augustus gaat hij na 44 jaar met pensioen.

“Prins wil het liefst afscheid nemen zonder receptie”, wordt gezegd tijdens het openingspraatje van de bedrijvenavond. “Maar we willen deze avond toch gebruiken om onofficieel afscheid te nemen.”

Er is zelfs eenmalig een tijdschrift gemaakt voor de vertrekkend directeur. “Als Linda en Wendy een tijdschrift hebben, kan de LEEN. niet ontbreken.” Het is een eenmalige uitgave met exclusieve interviews over de directeur die zo veel heeft betekend voor het College.

Bedrijvenavond
De bedrijvenavond wordt minimaal een keer per jaar georganiseerd. Deze avond is voor bedrijven die zich aan het Schoonhovens College hebben verbonden, ook wel ‘Vrienden van het Schoonhovens College’ genoemd.

In 2005 kwam het idee om de school met de buitenwereld te verbinden, op deze manier is dat gelukt en dat heeft de school veel gebracht. Niet alleen stages en ervaringen in het werkleven, maar ook heeft de school dankzij de steun van deze ondernemers onder andere een lasrobot en 3D printers kunnen aanschaffen.

Tijdens deze bedrijvenavond wordt er gesproken over de mooie samenwerkingen die er zijn en gaat het ook over gerealiseerde projecten. Deze keer zijn de nieuwbouwplannen voor het Schoonhovens College gepresenteerd. Na deze presentatie van de plannen stond er een uitgebreid buffet te wachten. Om vervolgens naar gastspreker van de avond, Erben Wennemars, te luisteren.

Dit bericht is 676 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief