Archieven

Dit bericht is 2024 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Op 23, 24 en 25 november organiseert Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard, in samenwerking met Stichting Ondernemend Onderwijs Capelle Krimpen, de Bedrijvencontactdagen. Het evenement in combinatie met een banenbeurs vindt plaats in een grote feestelijke tent op het Tuyterplein in Krimpen aan den IJssel. Ondernemers uit de Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel kunnen hieraan deelnemen met een stand. De bezoekers van het meerdaagse evenement bestaan enerzijds uit leerlingen van het voortgezet onderwijs en anderzijds uit een grote groep werkzoekenden.

De nieuwe generatie verbinden met lokale ondernemers

Het doel van dit loopbaanoriëntatie evenement is om jong talent en bedrijven uit onze regio met elkaar in contact te brengen. De start van iedere dag wordt ingevuld met een bezoek van de leerlingen uit het voortgezet onderwijs. De leerlingen volgen onderwijs in de gemeentes Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel en zitten in de leeftijdscategorie van 15 tot 17 jaar. Ondernemers en leerlingen worden gericht samengebracht op basis van de interesses en kwaliteiten van de leerlingen.

Lokaal ondernemen is belangrijker dan ooit

De middagen staan volledig in het teken van netwerken en zaken doen. In totaal zijn er 120 stands beschikbaar en er zijn na bekendmaking van dit evenement al veel aanmeldingen binnengekomen. Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard merkte bij de start van de club in oktober vorig jaar al een enorme behoefte aan lokale verbinding. ‘’Ook speelt er al langere tijd de behoefte aan lokale verbinding tussen ondernemers en het onderwijs. Bij beide partijen. De Bedrijvencontactdagen is voor ondernemers de ideale gelegenheid om potentiële klanten te ontmoeten, samenwerkingen aan te gaan, toekomstig personeel te ontmoeten én om te netwerken met andere lokale ondernemers. Voor leerlingen en werkzoekenden is het de perfecte plek om je te oriënteren’’ – aldus de organisatie van het evenement, Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard.

Ook een Banenbeurs voor werkzoekenden!

Werkzoekenden kunnen tijdens het evenement ook in contact komen met lokale ondernemers. De organisatie van de Bedrijvencontactdagen wil inspelen op het tekort aan personeel bij veel bedrijven. Nog nooit is er eerder zoveel vraag geweest naar personeel, waardoor er al een succesvolle digitale vacaturebank (www.vacaturebankkrimpenerwaard.nl) is ontwikkelt door de ondernemersclub. Tijdens de Bedrijvencontactdagen is er de mogelijkheid gecreëerd voor ondernemers om in contact te komen met eventueel toekomstig personeel.

Ga voor meer informatie naar: www.lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl

Ook RTV Krimpenerwaard neemt deel aan de Bedrijvencontactdagen, waarbij wij onder andere aandacht zullen besteden aan de voordelen van de verschillende promotiemogelijkheden bij de lokale omroep. Bovendien zijn wij óók op zoek naar jong talent en bieden wij volop mogelijkheden om aan je toekomst te werken!  

 

Dit bericht is 2024 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief