Archieven

Dit bericht is 2139 keer gelezen

BERGAMBACHT – Wethouder Ria Boere, gedeputeerde Floor Vermeulen, burgemeester Roel Cazemier en Piet Looren (adviseur BIZ) onthulden woensdagmiddag het nieuwe welkomstbord van bedrijvenpark De Wetering in Bergambacht.

Het bedrijventerrein is de afgelopen maanden grondig aangepakt. De riolering is vernieuwd, straten zijn opgehoogd en voorzien van nieuw asfalt. En er is nieuwe bewegwijzering aangebracht.

Boere: “We kunnen trots zijn op het resultaat. Ik dank de ondernemers voor hun geduld. We kunnen weer jaren voorruit. Uit de samenwerking de afgelopen jaren blijkt, ook nu weer, de kracht van de Krimpenerwaard.”

Voorafgaand aan de onthulling was er een feestelijke bijeenkomst in Hof21, waarbij ook stil werd gestaan bij de oplevering van de nieuwe rotonde De Wetering (N210).

De rotonde zorgt, naast het verbeteren van de verkeersveiligheid op de N210, ook voor een goede ontsluiting van het bedrijventerrein. Een grote wens van de gemeente, bedrijven en ondernemers. Ook is de verkeerssituatie bij rotonde Dijklaan – de voormalige entree van het bedrijventerrein- een stuk veiliger voor alle weggebruikers.

De gemeente Krimpenerwaard en de provincie Zuid-Holland werken samen aan het verbeteren van de bereikbaarheid en verkeersveiligheid van de N210.

Dit bericht is 2139 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief