Archieven

Dit bericht is 646 keer gelezen

Het internet is booming en als bedrijf je moet domineren in het zoekmachine speelveld om te overleven als bedrijf. Dat zoekmachine optimalisatie daarbij van cruciaal belang is, is duidelijk. Maar hoe kies je een begaafde SEO-expert die je helpt bij dit belangrijke onderdeel van je bedrijf. In dit artikel lees je vragen die je kan stellen wanneer je een SEO-expert wilt inhuren.

Belangrijke aandachtspunten
Dus, waar moet je op letten dat als je een SEO-expert selecteert voor je bedrijf?
Dus, wat is de beste manier om SEO-experts in te huren? Je wilt op een organische manier bovenaan komen in Google, dus die plek moet je verdienen in plaats van kopen. Ook al heb je het gevoel dat je al het een en het ander weet over SEO, is het slim om aandacht te besteden aan de volgende punten wanneer je een SEO-expert wilt inhuren.

  • Hoe ziet het SEO-traject eruit
    Er zijn verschillende manier om een website te analyseren en zo aan te passen, zodat hij hoger in de zoekmachine resultaten terecht komt. Laat SEO-experts daarom uitleggen hoe zij hun SEO-strategie vormgeven.

    Vaak bieden SEO-experts een gratis analyse van je website aan om hun vaardigheden te bewijzen. Aan de hand van die analyse krijg jij inzichten in de capabelheid van de SEO-expert. Let er op of ze goed zijn in off-page SEO en een bepaalde bekwaamheid in technische SEO bezitten.

  • Verwachting van SEO-campagne
    Als je een SEO-expert in huis neemt, verwacht je resultaten. Maar hoe lang duurt dat? Een gemiddelde SEO-campagne heeft tijd nodig, het is iets waarin je investeert op de lange termijn. Elke SEO-expert hanteert een eigen tempo, wat afhangt van zijn beschikbare middelen, zoals het aantal collega’s waarmee hij werkt. Werkt hij volledig zelfstandig, dan krijg je een persoonlijke behandeling maar kan het allemaal wat langer duren dan bij een groot SEO-bureau.

    Een exacte datum hoeft het niet te zijn, maar een SEO-expert moet wel een algemene tijdsindicatie kunnen geven van de bedachte campagne. Omdat de algoritmes van zoekmachines continu veranderen, kan de tijdsindicatie altijd wel veranderen. Maar een algemene schatting is zeker mogelijk. Een ervaren SEO-expert moet al eerdere campagnes hebben gedaan die vergelijkbaar zijn met die van jou, aan de hand daarvan zijn ze vaak wel in staat een algemene schatting te maken van de verwachte duur.

  • De SEO-expert die bij jou past
    Jij kiest een SEO-expert, en niet andersom. Kies daarom iemand die past bij jouw website. Vaak beschikt een SEO-expert over een portfolio waarin samenwerkingen zichtbaar zijn met andere klanten. Ben jij zelf werkzaam in finance, kies dan ook een SEO-expert die hier affiniteit mee heeft. Dit maakt de samenwerking een betere match.

    Kijk naast eerdere samenwerkingen ook naar de methoden die de SEO-expert gebruikt voor zijn werkzaamheden. Zijn ze niet verouderd? Zijn ze het de beste? Een SEO-expert kan namelijk uit kosten overwegingen kiezen voor de kwalitatief lagere methoden, maar dat zal een averechts effect hebben op jouw uiteindelijke rendement.

  • De manier van rapporteren
    Je geeft een deel van je website uit handen en daar hoort naast een stuk vertrouwen ook rapportage bij. Want wat past de SEO-expert allemaal precies aan? Focust hij zich op code niveau, of juist op de structuur van de site? In principe kan de SEO-expert van alles veranderen wat in zijn ogen beter is voor de ranking op Google, maar het is maar de vraag of jij dat allemaal wel wilt. Als zij helder zijn over hun werkzaamheden, dan is dat vaak een goed teken.

Een SEO-bureau inhuren
Je bent je ervan bewust dat je bedrijf kan floreren met behulp van professionele SEO-diensten. Met de bovengenoemde focuspunten kan je een SEO-bureau benaderen, het is dan alleen nog wachten totdat de SEO-campagne meer bezoekers en inkomsten oplevert!

[ingezonden]

Dit bericht is 646 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief