Archieven

Dit bericht is 1685 keer gelezen

BERGAMBACHT – Een blauw/zwarte zee op het complex van vv Lekkerkerk én op de wegen erheen. Het eerste elftal van vv Bergambacht speelt zaterdag in Lekkerkerk de finale van de nacompetitie en aan de ambiance zal het niet liggen. De club houdt meerdere sfeeracties rondom het cruciale duel met het Rotterdamse Overmaas.

Alleen de tocht vanaf Bergambacht wordt al een spektakel op zich. De club roept alle leden en fans op gezamenlijk fietsend van de eigen kantine naar Lekkerkerk te gaan en blauw/zwarte kleding te dragen. Deze fietstocht begint om 12:30 uur en zal vanaf dan voor een mooi beeld zorgen op de fietspaden richting Lekkerkerk.

Voor langs het veld hebben de meest fanatieke leden en fans geld ingezameld voor sfeeracties. Ook hier staan de kleuren blauw en zwart centraal.

vv Bergambacht speelt, met de twee afgebroken corona-seizoenen niet meegeteld, voor de derde keer op rij de finale om te ontsnappen uit de vierde klasse. Twee keer was derdeklasser en rivaal Lekkerkerk te sterk. Eerst op hetzelfde veld als waar zaterdag gespeeld wordt, een jaar later op neutraal terrein bij FC Perkouw. Ook toen was de sfeer opperbest aan Bergambachtse zijde.

Als Bergambacht de finale van Overmaas wint, zal het feest verder gevierd worden op het eigen complex. De barbecue staat in dat geval klaar en twee dj’s verzorgen de muziek.

Dit bericht is 1685 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief