Archieven

Dit bericht is 760 keer gelezen

ploumBERAMBACHT – Rutger Ploum, inwoner van Bergambacht, is door het partijbestuur voorgedragen als nieuwe partijvoorzitter van het CDA. Ploum is sinds april 2013 al landelijk secretaris van het CDA.

Het CDA Krimpenerwaard is trots dat een van haar leden in beeld is als opvolger van Ruth Peetoom, die na twee termijnen afscheid neemt als partijvoorzitter. Ben van der Vlist, voorzitter CDA Krimpenerwaard: “Het CDA Krimpenerwaard is trots en dankbaar dat ons lid én inwoner van de Krimpenerwaard, Rutger Ploum, tot voorzitter is gekozen van het landelijk bestuur van het CDA. We kennen Rutger als een veelzijdig, kundig en betrokken persoon die altijd de verbinding zoekt met én tussen mensen. We wensen hem veel wijsheid en succes in zijn nieuwe rol.”

Ploum is mede-oprichter en maatschapsvoorzitter van advocatenkantoor Ploum in Rotterdam. Hij was van 2011-2013 actief als bestuurslid van het CDA Bergambacht en van 2012 tot 2017 voorzitter van het Streekfonds Krimpenerwaard. Ook was hij van 2002-2017 buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in Bergambacht en later de gemeente Krimpenerwaard. Sinds dit jaar vervult hij de rol van Sinterklaas tijdens de jaarlijkse intocht in Bergambacht.

Op het CDA Partijcongres van 9 februari zal de nieuwe partijvoorzitter worden benoemd door de leden. Tot 8 januari hebben de leden nog de mogelijkheid om tegenkandidaten in te dienen.

Dit bericht is 760 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief