Archieven

Dit bericht is 745 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De politie gaat vaker en strenger optreden tegen bestuurders die het rode knipperlicht negeren op de Algerabrug bij Krimpen aan den IJssel. Dit na aanhoudende klachten van Rijkswaterstaat.

Het komt namelijk veelvuldig voor dat bestuurders nog even snel door rood en tussen de slagbomen door slalommen, om zo niet te hoeven wachten voor de geopende brug.

Met alle gevolgen en gevaren van dien, zo stellen politie en Rijkswaterstaat. Ter illustratie hebben ze op Facebook een filmpje geplaatst van automobilisten die dachten er nog even snel tussendoor te kunnen glippen.

In diverse situaties kwamen automobilisten na het negeren van het rode licht klem te zitten tussen de gesloten slagbomen, bovenop het bewegende deel van de brug. Juist op het moment dat de brug moest gaan openen voor een naderend schip. Een enkeling maakte het wel heel bont en knalde al achteruitrijdend bovenop een gesloten slagboom.

Dinsdag zagen de politie en de brugwachter 23 bestuurders het rode licht negeren. Zij kunnen binnenkort een fikse boete op de deurmat verwachten.

Dit bericht is 745 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief