Archieven

Dit bericht is 1957 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Hoewel het op deze vroege vrijdagmorgen best nog wel fris was, stond een aantal bewoners van De Gouden Regen om 10.00 uur al buiten om mee te doen aan een half uurtje balkongym.

In deze tijd waarin binnen zitten en afstand houden een dagelijkse routine aan het worden is, is een beetje bewegen op muziek een welkome afwisseling en goed voor lijf en leden.

Dat vonden ook QuaWonen, eigenaar van meerdere seniorencomplexen in Krimpen aan den IJssel, KrimpenWijzer, de lokale instelling op het gebied van zorg en welzijn en Synerkri, organisator van sportieve en culturele activiteiten. Ze sloegen de handen ineen en besloten naar de mensen toe te gaan, die nu zelf niet naar sportverenigingen of sociëteiten kunnen. Die zijn immers allemaal gesloten.

Beneden stond een team sportdocenten klaar om aanwijzingen te geven en op hun balkons bewogen de deelnemers enthousiast mee. Net zoals bewoners van andere complexen in de gemeente dat gisteren en vandaag ook deden. Volgende week gaat de tournee langs andere appartementengebouwen verder. Kijk voor meer informatie over data, tijdstippen en locaties op www.synerkri.nl.

Bewoners van straten en buurten die samen met hun buren ook zo’n beweegles willen organiseren in hun eigen voortuinen kunnen een mailtje sturen naar info@synerkri.nl. Onder het motto Krimpen Beweegt Samen doet het team dan ook uw straat aan.

Dit bericht is 1957 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief