Archieven

Dit bericht is 2690 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK/LEKKERKERK – De politie heeft maandagochtend vroeg drie verdachten aangehouden van een woninginbraak in Krimpen aan de Lek.

Nadat de bewoners van een woning aan de Ooster Lekdijk geluiden hadden gehoord, nam de 39-jarige bewoner poolshoogte en zag binnen drie inbrekers lopen. Toen hij naar de mannen riep, werd de bewoner geslagen. De inbrekers gingen er daarop direct vandoor in hun auto.

Agenten die over de inbraak hoorden reden naar de locatie en zagen een verdachte auto rijden bij Lekkerkerk. Aan de Zuidbroekse Opweg kon de auto aan de kant worden gezet. De drie inzittende werden gecontroleerd. In de auto werd elektrisch gereedschap aangetroffen.

De drie inzittenden, twee 16-jarigen uit Rotterdam en een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden hierop aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van deze spullen. De goederen blijken namelijk niet van de bewoner te zijn. De inbrekers hadden in de woning wel gereedschap klaargezet om mee te nemen.

Dit bericht is 2690 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief